2022
Demokratian ydin on avoin viestintä ja vuoropuhelu – osallistu kyselyyn ja kerro miten voisimme kehittää viestintäämme
Kunnanjohtajalta
Nurmijärvellä on viimeisten neljän vuoden aikana panostettu isosti kunnan viestintään – avoimuuteen, vuoropuheluun, viestintään eri kanavissa, viestinnän oikea-aikaisuuteen, saavutettavuuteen jne. Kunnanvaltuusto hyväksyi huhtikuussa 2019 kunnan historian ensimmäisen viestintäohjelman ”Reagoivasta tiedottamisesta ennakoivaan viestintään”. Viestintäohjelman tarkoitus oli…
2022
Tapahtumasyksy on alkanut – pistä Nurmijärvi-lehti talteen
Kunnanjohtajalta
Joko olet lukenut uusimman Nurmijärvi-lehtemme? Se oli jakelussa noin viikko sitten Nurmijärven alueella. Lehti on luettavissa myös sähköisenä kotisivuilla. Lehdestä kannattaa erityisesti poimia kalenteriin lukuisten tapahtumien ajankohdat. Nyt nimittäin on luvassa kaikkien aikojen tapahtumasyksy. Alla…
Lue lisää aiheesta Tapahtumasyksy on alkanut – pistä Nurmijärvi-lehti talteen
2022
Sähkökriisi ja alkava lämmityskausi
Kunnanjohtajalta
Energia-asiat ovat nousemassa nyt lämmityskauden alkaessa suuren huolen aiheeksi sekä saatavuuden, että hintojen osalta. Maan hallitus pohtii parhaillaan toimia kriisiin helpottamiseksi ja jokainen tahoillaan varmasti myös jo miettii, miten oman energialaskunsa kanssa selviää. Fingrid on…
2022
Eeva – opinto-ohjaaja
Ilmiöntekijät
#ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti kunnan ammattilaisia. Tällä kertaa vuorossa on maastopyöräilyä harrastava opinto-ohjaaja Eeva. “Ajauduin Nurmijärvelle oikeastaan harrastukseni kautta. Toimin opinto-ohjaajana Vantaan Tikkurilassa ja ohjasin sen ohessa maastopyöräilijöitä Nurmijärven Ladun tapahtumissa. Mietin, että olisi mukava päästä…
2022
Kesän sato talteen – lähiruokaa parhaimmillaan
Näin Nurmijärvi rakentuu
Ilmastoasiat ovat edelleen tärkeitä, ja esimerkiksi ruoka tuottaa kotitalouksien kasvihuonekaasupäästöistä noin 19 %. Voimme vähentää päästöjä omilla valinnoillamme, esimerkiksi kasvattamalla omassa puutarhassa erilaisia kasviksia, juureksia ja hedelmiä tai keräten luonnosta marjoja ja sieniä. Itse kasvatetut…
Lue lisää aiheesta Kesän sato talteen – lähiruokaa parhaimmillaan